Regjistrimi i biznesit online dating code for rowupdating in gridview

Ju mund të shfrytëzoni Sistemin e Rregjistrimit në Internet për të gjetur informacion të përditësuar me datat e provimit dhe vëndet e lira në dispozicion.

regjistrimi i biznesit online dating-20

Pas regjistrimit tuaj, ju do të merrni një e-mail automatik me kodet tuaja të hyrjes në kursin falas në internet: Rruga drejt IELTS Ne do t’ju informojmë 5-7 ditë para datës së testimit për orarin e fillimit të provimit dhe adresën e vëndit ku do të mbahet provimi.

Për më shumë informacion ju lutem kontaktoni sektorin e provimeve IELTS është përgatitur për të qënë një provim i drejtë dhe aftësitë tuaja në gjuhën angleze do të vlerësohen me objektivitet, pavarësisht nga ndonjë nevoje speciale që ju mund të keni.

Ju lutemi, para se të fusni të dhënat tuaja personale, sigurohuni që jeni duke përdorur sistemin tonë të sigurt të regjistrimit dhe siguroni që ‘British Council’ është i shkrujtur i tillë.

Mund të regjistroheni për IELTS shpejt dhe lehtë nëpermjet shërbimit për regjistrim në internet.

Ju lutem na kontaktoni tre muaj para datës së provimit për të ditur se si mund të aplikoni për marrjen e masave të veçanta.

Nëse dëshironi të aplikoni për kthimin e pagesës, ju lutem lexoni Rregulloren për Kthimin e Pagesës para se të bëni kërkesën.

Ekzistojnë dy versione të testit IELTS: Lexo udhëzuesin tonë të thjeshtë për t’ju ndihmuar të vendosni se cili version i provimit është i duhuri për ju.

Numri i vëndeve për të gjitha seancat tona të provimit IELTS është i kufizuar.

Ju mund të paguani për provimin tuaj me anë të transfertes bankare ose me online banking.

Ju lutem vini re se jeni ju përgjegjës për të paguar çdo kosto tjetër bankare.

Për të siguruar një vënd, ne ju rekomandojmë që të regjistroheni pesë javë para datës së zgjedhur për kryerjen e provimit.

Tags: , ,